BK Sparks klubbmästerskapnärmar sig med stormsteg – lördag 16 juni är det nämligen dags. Till dags dato (28/5) är 39 spelare och 9 ledare anmälda. Än är det dock inte försent. Kontakta Claes, Toni eller Per om ni vill vara med och spela/leda eller bara festa på kvällen.

För att spela krävs stödmedlemskap (300 kr) och ”matchtian” har skrivits upp till 100 kr. För denna 100-lapp får man utöver spel även lite dryck och förtäring under kvällens fest. Swisha gärna pengarna innan turneringen (123 081 0499). Fortsätt sprida budskapet till nära och kära för eventuellt spel eller om man bara vill vara med på kvällen. För respektive är avgiften bara 100 kr (man behöver alltså inte vara stödmedlem också) för att delta i kvällens festligheter.

Klubbmästerskapet kommer att spelas på AIFs B-plan och festen äger rum i klubbhuset på Mjörnvallen. Samling är kl 15.00 och då ska alla vara ombytta och klara(föreningen står för matchtröjor). Före turneringen har vi tyvärr inte tillgång till några omklädningsrum – men efteråt kan vi både duscha och ”samkväma”.

Om det blir 7-manna- eller 9-mannaspel beror på hur många spelare som tillkommer – vi tror på tre lag i ett seriespel. Matchtiden är 2×15 min/match. Ev bjuds det på en liten strafftwist efter varje match. Första avspark är beräknad till ca kl 16.15. Obs! God uppvärmning innan avspark är viktigt för att undvika skador. Lagindelningen sköter ledningen om veckan innan det är dags för spel och parametrar som vägs in är erfarenhet, ”skills”, ålder och nuvarande status rent fysiskt/psykiskt.

Kvällens aktiviteter startar runt kl 19.00 med en grillbuffé och en öl eller ett glas vin. Sedan kommer det att finnas öl och vin att köpa. Det kommer även att bjudas på lite underhållning.

Vid ev frågor – tveka inte att ta kontakt med Claes, Per eller Toni.

Här nedan kan du se vilka spelare/ledare/festprissar som anmält sig hittills.

Väl mött till en rysligt spännande fotbollsupplevelse…

 1. Janne Svensson, målvakt
 2. Martin Lernås, målvakt
 3. Mikael Videby, målvakt
 4. Göran Carlén
 5. Håkan Rolin
 6. Jonny Junler
 7. Pär Skoog
 8. Jimmy Andersson
 9. Hamid Ghanbarzadeh
 10. Calle Björkqvist
 11. Pelle Närkestam
 12. Leif Johansson
 13. Robert Lesjak
 14. Albin Malmström
 15. Per Svensson
 16. Claes Svensson
 17. Toni Hjortheimer
 18. Thomas Svensson
 19. Alexander Nilsson
 20. Lennart Gustavsson
 21. Mikael Svensson
 22. Fredrik Prodér
 23. Pontus Liljedahl
 24. Håkan Arvidsson
 25. Martin Wahlström
 26. Anders Raneskog
 27. Daniel Petersson
 28. Joakim Petersson
 29. Torvald Brynggård
 30. Tony Berglund
 31. Jesper Eliasson
 32. Jonas Lindqvist
 33. Natanael Rattner
 34. Johan Korpås
 35. Claes Andersson
 36. Magnus Norell
 37. Emil Karlsson
 38. Per Krantz
 39. Tobias Glimmerskog
 40. Peter Bohlin
 41. Nils-Gunnar Svantesson, ledare
 42. Johan Hindgård, ledare
 43. Janne Alingsjö, ledare
 44. Anders Melin, ledare
 45. Pelle Björkman, ledare
 46. Stig Larsson, ledare
 47. Joakim Sandh, ledare
 48. Håkan Svensson, ledare
 49. Janne Gustafsson, ledare
 50. Urban Lund, kvällen